sâmbătă, 12 martie 2016

Merca prestidigitizatorul

 Într-o emisiune la RomâniaTV, Merca, mincinosul șef din fruntea APIA, a „explicat” cum se completează Cererea Unică de Plată de către fermierii români. Dragi funcționari APIA luați aminte la declarația șefului vostru. Nu-i așa că-i așa ? Toți fermierii vin cu cererile completate și parcelele digitizate de acasă ! Mare adevăr grăiește nenea Merca :




   Ne mirăm că nu a intrat sub masă de rușine când a rostit asemenea minciuni în public. Doar a fost șef la APIA Cluj, știe foarte bine că țăranii care depun cereri nu au văzut un calculator în viața lor și mai mult de 90% dintre cei care depun cereri nu își desenează parcelele în aplicație. Excepție fac unii fermieri mari care au angajați specializați în asta.
  Mai mult, țăranii subvenționați de abia știu să se semneze, dar să mai completeze formularele necesare. Funcționarul APIA le face pe toate : indentifică parcelele (după spusele țăranului), digitizează, completează formularele și-l roagă, la sfârșit, pe Marele fermier „european” să le semneze ! Nu ne întrebați cum reușește să indentifice și să digitizeze parcelele consilierul, sau cât durează primirea unei cereri. Încercați dvs. și veți vedea. Multiplicați de 10 - 15 ori timpul (câte cereri primește un consilier pe zi) și după aceea criticații!
  Mai adăugați faptul că aproximativ 70% dintre „fermieri” au peste 60 de ani și veți descoperi secretul unui job foarte puțin stresant...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu